Vandring

Denne side er dedikeret til de tanker jeg går og gør mig, som bliver til tekst på en computerskærm når de fylder for meget i mit hoved. Jeg har fundet ud af at det er en god måde at finde ro på, og tømme hovedet, når det hele flyder over. Mange af de her ting er skrevet frit fra leveren – det er som udgangspunkt ikke tænkt at være andet end refleksion fra min side af.

Med andre ord, sproget er hårdt og uformelt – som mine egne tanker på papir. Der bliver ikke sorteret. Allerhøjst rettet til så det er nemt at læse, og sparet et par overflødige skældsord.

Jeg håber du vil få lige så meget ud af dem, som jeg har fået ud af at skrive dem ned. Du må meget gerne komme med feedback. Jeg vil gerne høre hvad du tænker.

 

Forsoning. At finde ro i at man har jokket i spinaten. En snak om at acceptere at man har fucket noget op, og at man ikke kan ændre fortiden. Tanker om processen at forsone sig.

Hjælp – en guide. Jeg havde brug for at sætte ord på hvordan folk omkring mig skulle håndtere at jeg havde det rigtig dårligt. Det har jeg forsøgt at gøre her.

Det er ikke godt nok (endnu). En personlig historie om ikke at føle sig god nok – og tildertilhørende reflektion.

På den anden side. Post-depressions post. Om pludselig at være på den anden side, hvor tingene er begyndt at fungere igen.

Maskebal. Hvorfor blev jeg så trist, at jeg var ved at slå mig selv ihjel? Fordi jeg havde travlt med ikke at være mig selv. Formentlig det mest grænseoverskridende jeg nogensinde har delt så åbent med andre mennesker.

 

Advertisements