Skål!

Jeg har ikke opdateret min blog i et langt stykke tid. Jeg har haft utroligt travlt med at prøve at være et normalt menneske igen – det er hårdt. Men jeg kan godt lide det. Jeg er næsten blevet god til det.

Lige for tiden er jeg ret underholdt af Facebook’s ”On This Day” funktion. Den hiver ting og sager jeg har postet, deltaget i, billeder, etc., fra denne dag, fra sidste år, forrige år osv. Primært har jeg været underholdt af hvor fantastisk akavet jeg var tilbage i min gymnasietid da jeg begyndte at bruge facebook (som i dag er cirka 9 år siden?!?). Udover det, har jeg brugt en masse tid og energi på at løbe tingene jeg har skrevet, postet, og oplevet for cirka et år siden da jeg var på vej ud af de anti-depressive piller jeg tog for cirka et år siden.

En af mine venner fik her for nyligt den helt lange historie om det forløb. Jeg bryder mig egentlig ikke særlig meget om at snakke om det længere – det hele virker meget fjernt for mig. Det virker ikke som.. Mig. Men det er nu engang en del af min historie, og forklarer nok meget godt hvorfor jeg er hvor jeg er i dag. Ikke helt det ene eller det andet sted. Ikke helt normal – på godt og ondt.
Han sluttede af med en sætning som jeg bed mærke i, og reagerede på..

”Hvor har jeg ondt af dig, Kevin.”

Og den ramte bare noget. Den ramte bare noget helt forkert.

Og jeg svarede ham;

”Det behøver du ikke ha’. Jeg synes hellere du skal være med til at fejre at jeg har det bedre.”

Jeg kunne bruge et helt liv på at lege offer. På at trække ”jeg har også haft en depression”’s kortet. Og der er masser af ofre derude der gør det*. Så ville jeg aldrig komme videre. Jeg vil hellere kigge på nuet. På faktummet at i dag har jeg det godt – bedre end nogensinde før, tror jeg godt jeg kan sige. Og det.. Det fortjener at blive fejret. Hvis du vil være med til det, så stik mig en high five næste gang du ser mig. Fortæl mig om din sejr. Fortæl mig hvad der er værd at fejre i dit liv. Lad os bruge et øjeblik på at se tilbage på alt det vi har overvundet. Knap champagnen op, og nyd de lysglimt der er i vores hårde og kolde verden.

Glem alt om janteloven et øjeblik. Luk lige alt lortet der ellers måtte være i dit liv – bare lige et splitsekund. Nyd bare lige et øjeblik som sejrsherre.

Skål. Det er fedt at være her.

Advertisements

1 Comment

Filed under Uncategorized

One response to “Skål!

  1. *
    Skal vi ikke lige understege, at jeg har fantastisk stor respekt for folk der lider? Jeg håber du ved hvad jeg mener med den her udtalelse – de mennesker der gemmer sig bare deres udfordringer. Dem hvor uanset hvad der sker, kravler de tilbage til fosterstilling. Jeg har inderligt ondt af dem – og samtidigt har jeg en indædt lyst til at bede dem om at blive voksne. Det er ikke min plads at dømme folk, men jeg kan ikke undgå at kigge på udvalgte mennesker og se en person som.. ikke virker til at prøve at få det bedre. Det synes jeg er dumt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s