Mission

Hej!

Jeg har overvejet at smide en post mere af sted i et par dage, men har først for alvor fundet tid til det her til morgen.

Hele sidste uge har Emma, vores teamleder, snakket om mission og evangalisation. Et emne jeg tror der har ramt os alle sammen rimelig hårdt, for det går pludselig op for en hvor lidt vi egentlig laver, og hvor meget vi egentlig burde lave. Man kan på rigtig mange måder sige, at Emma har været med til at udføre det wake-up call som der har været undervejs i et stykke tid. Kristendommen er ikke ‘bare’ glade mennesker der har det let. Langt fra. Det viste sig også, at alle på vores januar hold er blevet enten barnedøbt, eller voksendøbt. Dette gjorde Emma totalt paf. Hun er vant til et par stykker der ikke kender til det at blive døbt, men vi virkede til at være rimelig godt med, så pludselig havde hun kun undervisning til en halv dag!

I lørdags var vi en tur til The Lake District (sø-distriktet), som er et fantastisk område med bjerge, snoede veje, sne, får, og alt hvad der hører til. Det var i forbindelse med Student Dinners, som er en af de ting YWAM Carlisle gør for at nå ud til unge mennesker, og i lørdags var planen simpelthen at springe ud af boksen, og lave noget andet med de mennesker vi plejer at snakke med over en tallerken om onsdagen. Det regnende massivt den morgen, men på trods af vejret dukkede 8-9 af de studerende op. Jeg havde personligt regnet med færre studerende, så jeg var positiv. Jeg har købt en fantastisk kop i en af butikkerne, en kop formet som en rød Volkswagen van! Der kommer et billede snarest.. Og i dag mener jeg det faktisk, det med de billeder.. Tror jeg nok..

Min gode ven Kendall er desuden ankommet. Kendall er mere eller mindre personen der har startet hele det her ræs. Han var på en lignende, dog lidt mere fokuseret, udgave af hvad jeg laver lige nu, og var i Danmark for at teste noget af alt det hans gruppe havde lært – SOE teamet fra Skien, hvis nogen af jer kan huske dem. Kendall og jeg blev rigtig gode venner, og han foreslog mig at tage af sted til dette team – og efter cirka et år, dukkede jeg så op! Vi spiller især et kortspil kaldet Munchkin, et ganske useriøst men meget sjovt kortspil. Det er fantastisk at ha’ en omkring sig, som man kommer rigtig godt ud af det med! Kendall, jeg er super glad for du er her 🙂

Det er stadig ikke helt blevet besluttet hvor vi skal på outreach henne, men det står i mellem Grækenland, Cypern, Makedonien eller Bosnien. Vi kommer formentlig til at spilte gruppen i to,

Og så har jeg brugt dagen i går på at være i kikre, og lave hindbær/hvid chokolade muffins med Robyn fra Canada. Det var en fest.

Jeg vil slutte af med at citere Emma fra sidste uge, og smide endnu et youtube link:
Kig op (relation til Gud), ræk ud (relation til menneskerne omkring dig), stil spørgsmål (Fordi du kan lærer en masse ved at være kritisk en gang i mellem), kryds grænser (lad være med at blive fanget derhjemme), og til sidst fortsæt vandringen.

https://www.youtube.com/watch?v=Zr27zQG5FMk
Youtube linket fører til en fantastisk sang kaldet Desert Soul. Den er fantastisk.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s