Uge 3 opsumering

Så er der officielt sluttet endnu en uge. David som har undervist om Biblen har undervist i samlet 9 timer over de sidste 5 dage. Det har været udfordrende – David har været rigtig god til at bryde tingene ned til et meget simpelt syn på tingene, og det har åbnet mine øjne for nogen ting – f.eks. hvor lang tid der egentlig går i mellem de store begivenheder i det Gamle Testamente.

Vi sluttede af med at snakke om det nye testamente i dag, og Jesus der kommer til Jorden. Selvom vi alle sammen har hørt historien om Jesu liv, var der alligevel fuldstændig stilhed da David fortalte – Og det blev pludselig lidt tydligere end det plejer for os, for hvor hård en historie Jesu fødsel, Jesus ungdom, og Jesu død egentlig er. Fortvivlelsen Maria må have følt, hvordan Josef må have følt, hvor meget det nygifte par bliver udstødt, hvor meget de giver afkald på, hvor brutal en verden de har levet i.

Og midt i al brutaliteten, begyndte folk at indse på ny præcis hvor overvældende og smuk en historie det egentlig er. Jeg havde tårer i øjnene, og jeg plejer ellers at være stenhjertet der aldrig smelter. David har virkelig et hjerte for at dele det fantastiske budskab om Jesus. Og mand, hvor er han god til det.

Jeg har købt ny musik, for det er billigere end derhjemme. Jeg har revurderet mit syn på pubs i England (De er faktisk ganske hyggelige nogen af dem!). Jeg har samlet sætningen “I know, right?” op. Jeg har genfundet kærligheden til pariser-toasts (skinke og ost). Og jeg har støvsuget 5 dage i træk.

Vi har haft en fantastisk forårs dag i dag. Jeg regner med at uploade nogen flere billeder i den kommende fremtid, når jeg har fået min mobiltelefon til at arbejde sammen med vores ustabile internetforbindelse igen.

 

Jeg vil slutte af med slagordene fra denne uge:
Christ in me, my hope for victory.
Kristus i mig, mit håb for sejr.

/K

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s