Botchergate

Så ja. I går var vi så ude og lave gade evangalisation på en utraditionel måde.

Jeg gav en kort introduktion til hvad der blandt andet bliver gjort for at nå ud til de unge mennesker i Carlisle (https://kevinlh.wordpress.com/2013/02/08/kevin-gud-og-alle-de-diskussioner-der-folger-med/), og i går var det så Botchergate. Ultra kort, deler vi te og kaffe ud til diverse mennesker omkring natklubberne, barerne, stripperklubben, og andet natteliv. Emma (leder af basen) fik et billede af hvordan Gud har et hjerte for de mennesker, på trods af deres livsstil er meget langt fra Guds hjerte.

Hvis jeg skulle beskrive den oplevelse med ét ord, må det klart være: Overvældende.
Hold da helt fast, hvor var det overvældende.
Som min spanske roomie så fint formulerede det, man kunne skære sig igennem luften, så fyldt var luften af kødets lyst. Det var på sin vis forfærdeligt, og på sin vis fantastisk. For i løbet af meget få øjeblikke, bemærkede vi hvor meget helligånden var til stede! De unge mennesker var åbne for at snakke med os (det havde vidst mest noget at gøre med den mængde alkohol de havde i blodet), og der blev bedt en masse. Ude foran stripklubben i Carlisle, blev der bedt for helbredelse i Jesu navn. Ja mand!

Vi fik til opgave at bede Gud om at dele sit hjerte for stedet, og det gjorde da også at vi fik en masse knap så behagelige oplevelser. En af de unge damer på holdet der er god til at få billeder fik et billede af nogen unge damer der blev stukket ned i en gyde. Halvdelen af holdet nåede at føle sig tynget ned, helt fysisk, men vi var alle sammen enige om at det nok ikke var helt fysisk det lå på os.

Helligånden der arbejder på det nok mest gudsforladte sted i byen. Det var vildt. Det var stærkt. Det var forfærdeligt. Sikken en oplevelse.

Det skal da også lige påpeges at vi alle er ved godt mod igen, efter en længere bønnesession et stykke væk fra stedet. 🙂

Guds kærlighed rækker ud til alle. Selv de unge fulde mennesker. Halleluja, andet er der vidst ikke at sige. 

Vi tilbeder en fantastisk Gud. 

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s