Carlisle – Dag fem

Der er sket så meget i dag. Jeg skal virkelig holde tungen lige i munden for at få det hele med.

Jeg startede dagen med en simpel bøn – Jeg vil gerne bryde fri fra mine byrder. Og sjovt nok var det første på programmet en øvelse med at smide sine byrder fra sig. Talk about timing. Jeg har det så meget bedre. Det havde jeg brug for. Gud er stor!

En canadisk pige (Robyn fra mit hold) profeterede over mit liv i dag. Jeg vil ikke gå yderligere i detaljer, men det var rimelig vildt. Hun er virkelig god med billeder, må jeg jo så umiddelbart konstatere. Og hun fik i denne omgang nogen billeder jeg ikke er stolt af. Men sådan er det jo lidt en gang imellem med os mennesker – we mess up.

Det var faktisk en virkelig gennemført intens morgen.

Hvilket er sjovt, for resten af dagen har været rimelig useriøs – på den rigtige gode måde.
Efter aftensmad legede vi selskabslege. Vi hev Dortje med, som er leder for vores DTS med til en version af ‘hvem tog kagen fra kagekassens bund’! Hun var lige så dårlig til det som alle os andre..

Så skete der noget fantastisk ved 20-tiden: Jeg havde lyst til at gå i butikken Sainsburys (Butikkerne har længe åbent i England, de lukker først ved 22 tiden hvis det er supermarkeder. Til gengæld er de stort set ikke åbne på lørdage), og jeg hev en af de engelske ledere Alex med. Straks var der en anden af de unge mennesker, Adele, som ville med. Pludselig udbryder Alex i huset “Jeg har lige købt et te-sæt, og jeg bor i en lejlighed lige i nærheden af Sainsburys.. JEG INVITERER HERMED HELE HUSET TIL EN TE-FEST I MIN LEJLIGHED!”. Og så var der ellers kaos i 5 minutter, og pludselig var vi alle på vej i Sainsburys, og til teselskab i Alex’ lejlighed. Det blev ved med at vokse – de unge ledere fra DTS basen var der pludselig også, og vi endte med at være 22 mennesker der sad og drak te i lejligheden. Det var super hyggeligt! Jeg er dog lidt overvældet over hvor hurtigt min tur til Sainsburys voksede.

Vi er virkelig trætte, og det bliver en laaaang dag i morgen. Så jeg tror jeg vil prøve at gå tidligt i seng i dag.

 

Sleep tight back home!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s