Carlisle – Day Two

Så.. Jeg har allerede smidt en post op i dag, men nu er der gået 8 timer, der føles som 80 timer på nuværende tidspunkt – må skynde mig at skrive noget af alt det her ned!

Jeg spiste morgenmad med en af de unge damer der er her ved navn Kajsa, som jeg har konstateret er det rigtige menneske at være venner med, da hun står for maden. Kajsa er finne, men taler svensk som modersmål grundet en svensk mor.

Jeg har mødt min anden roomie – Miguel fra Spanien (nærmere bestemt bor han på Costa Del Sol, so han fryser sin røv i laser). Miguel har skrevet sin egen bog om moderne krigsførsel i løbet af de sidste 20 år, og har solgt 191 eksemplarer indtil videre.

Det synes jeg altså er lidt vildt at kunne skrive på CV’et – forfatter.

Jeg har været ude og se på Carlisle landsby i dag sammen med min britiske leder Alex, ærke-briten, og har set Carlisle Castle, katedralen som jeg har udsigt til om morgenen, og en bogbutik der strakte sig over 2 boliger på 4 etager – totalt overvældende! De havde 3 reoler kun med fugle, en kælder dedikeret til klassisk musik i alle afskygninger, en halv etage med fiktion.. En butik man aldrig nogensinde vil blive helt færdig med.
Jeg skal så meget tilbage til den butik.

Så har jeg også mødt det meste af DTS holdet indtil videre – det er nogen rigtig dejlige mennesker med hjertet på det rette sted! Jeg er ved super godt mod, og føler mig rigtig comfy i disse omgivelser, med disse mennesker.

Der skulle vidst egentlig have været en “get to know each other” aften i dag, men det er blevet aflyst grundet meget trætte unge mennesker. Det tager vi vidst imorgen sammen med en hel masse andre ting.

Jeg har lige siddet og snakket med min anden roomie Janik at der er virkelig mange indtryk, ansigter, og navne i løbet af sådan en dag her. Jeg har været i gang i cirka 11 timer på nuværende tidspunkt, og jeg er fuldstændig tappet for energi. Jeg har sørget for at tage nogen billeder en gang imellem mens jeg stadig har første-gangs indtryk af byen, de bliver smidt op når jeg tager mig sammen til at overføre dem til computeren!

 

– Hvis du læser det her Lena, så er jeg i skrivende stund vanvittig glad for de der hindbærsnitter. Om nom nom nom!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s