Carlisle – Day One

Så er jeg helt officielt ankommet til min destination – Carlisle! Jeg ankom sammen med sneen, så det tog sin tid at komme helt frem.. DSB er intet i forhold til Storbritannien, den mindste smule sne får lufthavnene til at gå i lock-down.. Men frem kom jeg!

Vi er indtil videre 5 DTS’ere: Mig, min ene roomie Janik fra Tyskland, et hollandsk par ved navn Allan og Elisa, og en brite som jeg ikke kan huske navnet på.. Don’t judge me.

Her er pisse koldt. De har problemer med varmeanlægget i huset vi bor i, så der er tændt for de få radiatorer vi har cirka 3 gange om dagen. Med andre ord, er jeg glad for den store tykke hættetrøje jeg har taget med!

Jeg har i dag været ude og lege sightseeing med en af de britiske ledere der hedder Alex – Alex lever op til alle fordomme om britere – alle fordomme. Han har et lille mustache han bruger hårspray til at sidde ordentligt med, han har den bedste britiske accent, han går i en grå morfar-jakke med puffede skuldre, og han udstråler bare brite. Men han er skide hyggelig, og jeg snakker rigtig godt med ham!

Carlisle lever også op til alle forventningerne. Her er faktisk umiddelbart som jeg havde forventet at se – masser af britiske huske, masser af industri, og masser af mennesker der er som taget ud af en bog om hipstere. Men her er meget hyggeligt!

 

Og min seng knirker.

Det bliver nogen vilde måneder. Jeg er helt vild med det.

/Kevin

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s